Naixement de
Pere Graells Porta
Comença a treballar a Pastisseria Montseny a l’edat de 13 anys.
Marxa a formar-se a l’escola de pastisseria de Barcelona i comença a treballar a la prestigiosa pastisseria “Cisne”
Inicia un viatge per França, Suissa, Alemanya i França, aprenent l’ofici en les millors pastisseries d’Europa
Inauguració de Pastisseria Graells conjuntament de la ma de la seva dona Concepció Pla i Golet
Naixement de Pere Graells Pla
Antonio Pardo Alonso s’incorpora a l’equip de Pastisseria Graells. Antonio seguiria formant part de la familia Graells fins a dia d’avui (i que en siguin molts més…)
Naixement de Pere Graells Junior
Pere Graells Junior s’incorpora a l’equip de Pastisseria Graells
2014Arribem a dia d’avui amb la mateixa energia i entuciasme que ens caracterítzen des de els nostres inicis. Seguim amb la idea de preparar pastissos i postres de la més alta qualitat, seguint les tècniques tradicionals adaptant-les a les tendències actuals i sempre amb els millors ingredients
2021